11 oktober 2019

EW Facility Services en Moodus starten officieel partnerschap

Data, definities en transparantie die de ultieme gastbeleving naar een volgend niveau brengen.

Ultieme gastbeleving is ons hoogst haalbare doel
Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen de dienstverlening van EW Facility Services. De beleving van de eindgebruiker is voor de multi service facilitair dienstverlener de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat zij voor het creรซren van de ultieme gastbeleving. Met een focus op schoonmaakdienstverlening biedt zij aanvullende diensten die hier eveneens een tastbare en positieve bijdrage aan leveren. Op deze wijze bedient de organisatie opdrachtgevers in de marktsegmenten hotels, kantoren, high traffic en zorg.

Om te kunnen excelleren met innovatieve facilitaire hospitality concepten heeft EW Facility Services een continue focus op het verbeteren en vernieuwen van bestaande processen, producten en diensten. De recente enthousiaste samenwerking met Moodus is hier een absoluut voorbeeld van.

EW Facility Services en Moodus starten officieel partnerschap

Stop talking, start listening โ€“ het grensverleggende klantgeluk

Moodus ontwikkelt interactieve klanttevredenheidzuilen om gastbeleving realtime inzichtelijk te maken. De via de zuilen verkregen gegevens zijn in een online dashboard direct te zien. De zuilen zijn functionele blikvangers met opvallende drukknoppen, een state-of-the-art design en gemakkelijk aan te passen aan ieders huisstijl.

Kimberley Roersma, Business Development Manager bij EW Facility Services: โ€œDe ultieme gastbeleving staat bij ons altijd centraal. Deze interactieve zuilen van Moodus geven onze organisatie en de opdrachtgever direct inzicht in de beleving en tevredenheid van medewerkers en bezoekers. Met deze waardevolle data krijgen wij tastbare handvatten om unieke (gast)gerichte acties te ondernemen om operationeel te excelleren en transparante hospitality te bieden."

Ahmed, CEO Moodus: โ€œMet Moodus bewijzen we dat het meten en verbeteren van de gastbeleving op een leuke en snelle manier kan. Het is ons doel om samen met onze partners zoveel mogelijk organisaties kennis te laten maken met de Moodus methodiek. We zijn dan ook zeer blij en trots dat we dit vanaf heden samen kunnen doen met EW Facility Services! Een bedrijf dat elke dag bezig is om de ultieme gastbeleving te realiseren."

Foto
Foto v.l.n.r.: Ahmed Ali, CEO Moodus en Kimberley Roersma, Business Development Manager EW Facility Services

Anderen bekeken ook

EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer
07 februari 2024

Nieuwe carriรจre na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer